Huur de zaal van Huize Levenslust

Voor je vergadering, bijeenkomst, feest of evenement.

Huur de oude parochiezaal

Levenslust onderhoudt via een erfpacht de voormalige parochiezaal van Orsmaal. We stellen de zaal graag ter beschikking van verenigingen, organisaties en iedereen die hem wil huren voor een feest of evenement.

Je kan de zaal huren per dagdeel, of meteen voor een hele dag.

Interesse?

Bekijk de tarieven en neem het Huishoudelijk Reglement alvast even door. Vervolgens vul je dit formulier in om de zaal te huren.

Tarieven

Lokale verenigingen, die een jaarabonnement nemen, betalen 400 euro voor gebruik van de zaal doorheen het werkjaar. 

1

Lokale verenigingen, die geen jaarabonnement nemen maar de zaal occasioneel willen gebruiken
  • weekdagen: 40 euro per dagdeel* voor de zaal; 40 euro voor gebruik keuken; 40 euro voor gebruik toestellen (afwasmachine en friteuse)
  • weekenddagen: 50 euro per dagdeel voor de zaal; 40 euro voor gebruik keuken; 40 euro voor gebruik toestellen (afwasmachine en friteuse)

2

Verenigingen buiten Linter
  • weekdagen: 60 euro per dagdeel voor de zaal; 40 euro voor gebruik keuken; 40 euro voor gebruik toestellen (afwasmachine en friteuse) 
  • weekenddagen: 60 euro per dagdeel voor de zaal; 40 euro voor gebruik keuken; 40 euro voor gebruik toestellen (afwasmachine en friteuse) 

3

Privépersonen 
  • weekdagen: 50 euro per dagdeel voor de zaal; 40 euro voor gebruik keuken; 40 euro voor gebruik toestellen (afwasmachine en friteuse) 
  • weekenddagen: 150 euro per dag voor de zaal; 40 euro voor gebruik keuken; 40 euro voor gebruik toestellen (afwasmachine en friteuse) 

4

Huur kleine zaal 
  • 15 euro per dagdeel 

De tarieven zijn jaarlijks herzienbaar en geldig tot en met 31/12/2024. 

Vrijgesteld van BTW

*Een dagdeel wordt begrepen als een blok van 4 aaneensluitende uren in de voormiddag, namiddag of avond. Het huurgeld wordt vermenigvuldigd met het aantal gehuurde dagdelen. Het gebruik van keuken en toestellen moet slechts één keer betaald worden, ongeacht het aantal gehuurde dagdelen.

Huur de zaal

Dien een aanvraag in via het formulier hieronder en vermeld indien van toepassing voor welke vereniging je de zaal wil huren. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te huurovereenkomst op te stellen.